ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΟ Τ Α

ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

                                                                               Κέρκυρα  18/5/2015

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης των συναδέλφων, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Μετά τις εκλογές της 2ης Απριλίου 2015 και την εκλογή νέου Δ.Σ. και κατόπιν της σύγκλισής του σε σώμα, μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν τρία Δ.Σ.

Στο Δ.Σ. το οποίο έγινε για την διαδικασία παραλαβής παράδοσης των βιβλίων και του ταμείου του Συλλόγου από το απερχόμενο Δ.Σ., ο νέος ταμίας και το λοιπό σώμα, ενημερώθηκε για το διαθέσιμο ποσό του ταμείου, ποσού 2.900 ευρώ.  Παράλληλα ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη οφειλής του Συλλόγου μας προς την ΠΟΕ ΟΤΑ, ποσού 6.000 ευρώ που όπως συζητήθηκε δημιουργούσε σοβαρό εμπόδιο για την συμμετοχή των αντιπροσώπων στις αρχαιρεσίες του 43ου Τακτικού συνεδρίου για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής, σύμφωνα με τις ενημερώσεις της εκτελεστικής επιτροπής που είχαμε λάβει. Παρά το γεγονός αυτό, αποφασίστηκε η μετακίνηση των αντιπροσώπων στην Αθήνα για την συμμετοχή τους στο συνέδριο και η προσπάθεια νομιμοποίησης του συλλόγου μας στηριζόμενη στο αίτημα ρύθμισης της οφειλής στην ΠΟΕ ΟΤΑ που αποφασίστηκε και εστάλη μαζί με την καταβολή μερικού ποσού 1.500 ευρώ. (Οι εκπρόσωποί μας μετά από πολλές  προσπάθειες συμμετείχαν τελικά στο συνέδριο).

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ακαταλληλότητας του χώρου που στεγάζεται ο σύλλογος και της αναγκαιότητας ανεύρεσης άλλου, προκειμένου να είμαστε σε άμεση επαφή με τους συναδέλφους αλλά και να μπορεί να  λειτουργεί σαν σημείο αναφοράς, καθώς και τρέχοντα θέματα που αφορούν προβλήματα συναδέλφων.

Εκτός των άλλων αποφασίστηκε, ότι τα Δ.Σ. θα είναι ανοιχτά προς τους συναδέλφους, μόλις λυθεί το θέμα της στέγασης του γραφείου του συλλόγου. Θα γίνεται κάθε προσπάθεια για έγκαιρη ενημέρωση όλων των μελών για τον χρόνο & τα θέματα συζήτησης.

Από μέρος του Δ.Σ. έχει ξεκινήσει η διαδικασία του ορισμού μελών συνδέσμων ανά Δ.Ε. και χώρους εργασίας, που θα βοηθούν στην οργάνωση, ενημέρωση και επικοινωνία με τον σύλλογο,η επικοινωνία  θα συνεχιστεί και  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής  σελίδας του συλλόγου ( υπό διαμόρφωση)   www.ergazomenoiotakerkyras.com

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο κ. Νικολούζο, έγινε σε καλό κλίμα και υπήρξε εκατέρωθεν πρόθεση για καλή συνεργασία. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν κάποια από τα τρέχοντα προβλήματα και θα ακολουθήσει νέα επικοινωνία για τα επιμέρους ζητήματα.

Προκειμένου για την εκτενέστερη ενημέρωση των συναδέλφων,  θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή μας από το απερχόμενο Δ.Σ.  και ξεκινήσουν κάποιες άμεσες πρώτες ενέργειες σχετικές με θέματα συναδέλφων .

Για το Δ.Σ.

  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ                     Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: