ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΟ Τ ΑΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

                                                                               Κέρκυρα  18/5/2015

 

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νομού Κέρκυρας ,προκειμένου να διευκολύνει τα Μέλη του  και τις οικογένειές τους αλλά και να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις, ζητάει συνεργασία με επιχειρήσεις και ιδιώτες που θα προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στα μέλη  για είδη και υπηρεσίες όλων των ειδών.

Η έκπτωση θα παρέχεται στα Μέλη με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Τα οφέλη που ενδέχεται να προκύψουν για κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση είναι μεταξύ άλλων:

1. Αύξηση του πελατολογίου της ενδιαφερόμενης επιχείρησης από τα Μέλη μας που αυτή τη στιγμή αριθμούν 600 Μέλη και τις οικογένειές τους.

2. Αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης παρέχοντας στα μέλη μας έκπτωση ή προνόμια οποιασδήποτε μορφής όπως (ποσοστιαία έκπτωση, ειδικές προσφορές, διαμόρφωση ειδικών τιμών για συγκεκριμένες ώρες ή μέρες,κλπ).

3. Έγκαιρη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού μας (Μέλη μας) για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις, προνόμια που μπορεί να απολαμβάνει 365 μέρες το χρόνο.

Επίσης, κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα εκτός από τις προνομιακές τιμές του προς τα μέλη μας που θα αναφέρονται στον οδηγό, να προβάλει καινούργιες ή ανανεωμένες και επίκαιρες προσφορές εξασφαλίζοντας έτσι το πρόσθετο όφελος μιας συνεχούς παρουσίας.

Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να βρουν την φόρμα ενδιαφέροντος στη σελίδα του συλλόγου www.ergazomenoiotakerkyras.com ή  να επικοινωνήσουν:

– στο mail sylogosotakerkyras@gmail.com

-ή  με τα τηλέφωνα :

2661362713 κα Καραΐσκου

2661038320            κα Λάσκαρη

2661021835            κα Ρέγγη

Πρωινές ώρες για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για το Δ.Σ.

Σ. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ                     Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Αρέσει σε %d bloggers: